joi, 24 iulie 2008

Poveste in 40 de cuvinte - NUTI

Nuti are 20 de ani. 20 de ani in care a patimit multe. Si, pentru ca a avut o viata atat de tumultoasa viseaza sa isi scrie memoriile. Nu stie sa scrie, dar viseaza. Nuti are 20 de ani si 4 copii. Unu` la ma-sa, altu` la sora-sa, unu` la camin. De ultimu` nu mai stie nimic. L-a pierdut anu` trecut intr-o piata. Nu mai stie in care. Nuti are 20 de ani, 4 copii si n-are barbat. N-o avea ea barbat, dar barbatii o au. Si inca multi barbati. Pe strada ei nu l-a ratat pe niciunu`. Se zvoneste ca doar Mitica de la magazin n-ar fi dat-o. Se mai zvoneste ca e poponar. Nuti are 20 de ani, 4 copii, n-are barbat si ii place puta. Nimic n-o fericeste mai tare pe lumea asta decat puta. Daca are d-asta, nu-i trebuie nici apa, nici mancare. O indestuleaza. S-a indragostit de puta acum 8 ani. In vis. D-asta e asa visatoare. A visat o puta mare si s-a trezit plina de sperma. N-a prea inteles ce i s-a intamplat, da` i-a placut. Si i s-a intamplat in fiecare seara. Intre timp, auzise la scoala de Zburator. Si simtea ca si ei i se intampla aceeasi poveste. Era mandra si povestea in fiecare dimineata colegelor pataniile de peste noapte. Nuti are 20 de ani, 4 copii, n-are barbat, ii place puta si a fost vizitata multa vreme de un Zburator. Pana cand, intr-o seara, ma-sa s-a trezit sa bea apa. Si l-a prins pe Zburator in fapt. Si a strigat: "Gheorgheeeeeeeeeeeeeeeee! Ce faci cu fata, fir-ai al dracului?!! Aoleuuuuuuu!". Parca i-a parut rau lu` Nuti ca l-au inchis pe ta-su. Noaptea isi pierduse tot farmecul. Dar l-a redescoperit repede. Pe la 16 ani si-a dat Nuti seama ca Zburatorii astia nu zboara. Ba chiar merg pe pamant. Ca stau vizavi de ea. Mai stau si in satu` vecin. Da` cei mai multi stau la discoteca. Si ca nu vin doar noaptea. Vin cand vrea ea. Si in fanet, si in buda, si in gura, si in fund.

Nuti are 20 de ani, 4 copii, n-are barbat, ii place puta si a fost vizitata multa vreme de un Zburator pe care il chema "tati"; si pe care inca il mai viseaza cand adoarme cu fata in sus.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Auzeam ieri la tv (la Voiculescu 3, cred) cum trei domni, unu` mai sfatos ca celalalt vorbeau despre Nuti (spaima putiiN RESPECT) Udrea. Cu greu gasesc ceva mai penibil decat ea. Um, ia stai un pic. Ba da. Am gasit: pe lesinatii aia trei care o mascareau.

Lupescu, Ceausescu, Basescu, Udrea = "almodivele Romaniei"

3 comentarii:

Babacool spunea...

Dinu...tu ai zis de aia trei ca sunt almodivele Romaniei...?si in primul tau post apare (ca un mare compliment) ca didi si alika sunt almodivele tale?
dubios, as zice.

goe spunea...

nuuuuuuuuuutiiiii!!! :))) chiar azi vorbeam oare cum ar fi sa te cheme nuti(la general te-ul ala) ce sa zic? din nou o chestie inteligenta si funny, sa nu te superi pe mine ca zis asta dar e putin a la Bucur, stii? dar e f tare :) o innebunit nuti!

lunatecul spunea...

pai asta se si voia; e clar ca de acolo am plecat; am vrut sa fac doar o adaptare la ceva care ma frustrase